PERSBERICHT

Expositie Niets is zonder waardevan Hannelieke van de Beek, Grote Kerk Dordrecht

Tijdens de zomermaanden is in de Grote Kerk van Dordrecht de expositie “Niets is zonder waarde” van Hannelieke van de Beek te zien.

Haar kunstwerken zijn geïnspireerd op de bijbel. Ook impressies van reizen en ervaringen krijgen een plek in haar werk. Zij werkt vanuit het materiaal, experimenteel, intuïtief en associatief.

‘Intens kijken, loeren, trillende knieën, en dan het juiste moment vinden, om een beeld vast te leggen wat me raakt’. Door samenvoegingen van verschillende materialen; foto’s, stoffen en borduursels, soms ook gecombineerd met hout, lood en steen, ontstaan verhalen.

Hannelieke van de Beek viert dit jaar haar 30-jarig jubileum. Zij is een veel gevraagde kunstenares, in diverse kerken door heel Nederland heeft zij haar werk reeds geëxposeerd. Zij heeft o.a.  deelgenomen aan exposities in het Museum Catharijne-convent en de Domkerk in Utrecht. Kerken gebruiken haar kunstwerken als onderdeel van bijzondere kerkdiensten.

De expositie is te bezoeken van 1 juni tot 29 augustus 2012 in de Grote Kerk, Lange Geldersekade 2 in Dordrecht.  Openingstijden dinsdag t/m zaterdag van 10:30 uur tot 16:30 uur, zon- en feestdagen van 12:00 uur tot 16:00 uur (tel 078 6144660).