Schrijf in mijn gastenboek
  • Marian van den Brand (6 april 2022): Wat een aangename verrassing toen ik de kerk binnenstapte.Wat een talent heb ik gezien.Jou uitleg was ook erg interessant,ben geëmotioneerd geworden van het beeld wijzelf.Dank.
  • Elly Schornagel (7 november 2019): Bij de Kunst-Cultuur-Literatuurdag op 6 nov 2019 van Passage NH, een prachtige presentatie gezien van al haar kunstcreaties.Geweldig, wat een talent.
  • marja klever (29 oktober 2017): Goedemorgen Hannelieke, Ik heb de kerk in Diepenheim bezocht tijdens de fiets-vierdaags Hof van Twente. Wat een prachtig werk maak je!!!!! Ben helemaal onder de indruk van de manier waarop je werkt en de onderwerpen die je kiest. Zojuist je website bezocht en nog meer moois gezien natuurlijk. Héél verrassend al die materialen met elkaar in 1 mooi schilderij. Dank hiervoor. Vr.gr. Marja
  • Geanne (6 juli 2016): Beste Hannelienke, Ik heb je expositie in de Sint Joriskerk gezien, en was meteen kyrisch van je kunstwerken. Ik vind ze prachtig! Vooral de circel 'voor alles in een tijd'met teksten uit Prediker. Wow, ik ben diep onder de indruk van je talenten, je bent een (met gaven) gezegend mens!
  • lamberdina van Thiel (3 juni 2016): ik bewn erg onder de indruk van je werk. Vooral je emotionele verbondenheid met je onderwerpen. De vrijheid van werken met mixed media spreekt me erg aan. Zelf ben ik al jaren met textiel bezig. Volgde de cursus "Quilten Speciaal" van het Quiltersgilde en met deze groep vormen we "QSTien". Ik blijf je d.m.v. de site volgen. Hoop naar jullie tentoonstelling in Amersfoort te komen. hartelijke groet, lamberdina.